ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Με 11(!) γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Σπάρτακο Γραικοχωρίο για το κύπελλο Ελλάδας

Με 11 (!) γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου σε αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ξγουμενίτσας, όπου είχαν έλθει πολλοί φίλαθλοι της Γιαννιώτικης ομάδας.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη και στο 3′ ο Χάινριχ άνοιξε το σκορ, με τον Μπακαδήμα στο 17′ να κάνει το 2-0. Στο 28′ ήταν η σειρά του Τζίνο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τον Χάινριχ στο επόμενο λεπτό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Τζίνο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 40′ έκανε το 5-0 για τον ΠΑΣ το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά του Σόρια να σκοράρει στο 49′, με τον Ισπανό να διπλασιάζει τα τέρματα του στο 51′ για το 7-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 60′ ο Χάινριχ σημείωσε χατ τρικ για το 8-0, με τον Γερμανό να πετυχαίνει στο 63′ το τέταρτο προσωπικό του γκολ για το 9-0. Στο 82′ ήταν η σειρά του Λεό να σκοράρει με τον Νικολιά στο 90′ να διαμορφώνει το 11-0 για τον «Άγιαξ» το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο ημίχρονο δημιουργήθηκαν επεισόδια όταν φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα πέταξαν μπουκάλια με νερό προς τους φιλάθλους του Σπαρτάκου, αλλά παρενέβη η αστυνομία και κατεύνασε τα πνεύματα. 

Πριν το παιχνίδι ο Σπάρτακος Γραικοχωρίου τίμησε τον 44χρονο αρχηγό της ομάδας  Δημήτρη Αθανασίου, ο οποίος δεν πτοείται από την ηλικία του και αγωνίζεται σαν έβηφος.