ΣΟΥΛΙ: Επιτυχημένη ημερίδα...


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τη Μελισσοκομία και Κτηνοτροφία,  που συνδιοργάνωσαν το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλοτόπου και η Περιφέρεια Ηπείρου την περασμένη Κυριακή στον Ξενώνα του Σουλίου, δίπλα στα ιστορικά Πηγάδια.
 

Χαιρετισμούς απηύθυναν  ο Δήμαρχος Σουλίου Ιωάννης Καραγιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου και πρώην Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη - Μπότση, οι αντιδήμαρχοι Σουλίου Γεώργιος Ντάγκας και Παναγιώτης Παππάς κ.α..

Τις επιστημονικές τους γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο της ημερίδας προσέφεραν οι Ιωάννης Ζελοβίτης, Γεωπόνος, Δρ. Παναγιώτης Λώλος, Γεωπόνος-Μελισσοκόμος, Βασιλική Παπαδοπούλου, Μελισσοκόμος - Εκπαιδεύτρια Δ. ΙΕΚ, Γεώργιος Μάργαρης, Ιδιώτης Ζωοτέχνης, και Γεώργιος Χόβολος, ιδιώτης Κτηνίατρος. 

Στην εκδήλωση έκαναν παρέμβαση στο θέμα της μελισσοκομίας οι κ.κ. Αναστάσιος Ποντίκης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών  Συλλόγων Ελλάδας (ΟΜΣΕ) και Βασίλειος Τσιάβος, Πρόεδρος Μελισσοκόμων Θεσπρωτίας.