Τη Βασιλόπιτα έκοψε η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής του ναού Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ηγουμενίτσας

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής του ναού Ευαγγελίστριας Ηγουμενίτσας έκοψε τη Βασιλόπιτα. 
Ο προϊστάμενος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Κωνσταντής και ο έμπειρος πρωτοψάλτης Αναστάσιος Δηλαβέρης, υπεύθυνος διδασκαλίας, που επί δεκαετίες υπηρετεί το αναλόγιο της Ευαγγελίστριας, οι οποίοι συνεργάζονται αρμονικά για τη λειτουργία της, έκοψαν τη Βασιλόπιτα. 
Άνδρες και γυναίκες της χορωδίας ήταν παρών και στην τυχερή, που βρήκε το φλουρί, δόθηκε μια εικόνα ως δώρο. 
Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Ευαγγελίστριας είναι μια καλή προσπάθεια, που παράγει αποτελέσματα, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να διδαχθούν τη Βυζαντινή Μουσική και να μπορούν να προσφέρουν ως ιεροψάλτες στις ενορίες. 
Ειδικά στις μικρές ενορίες της επαρχίας η έλλειψη ιεροψαλτών είναι έντονη. Σε ελάχιστες περιπτώσεις νέα παιδιά ανεβαίνουν στο ψαλτήρι, το οποίο διακονούν παππούδες. 
Πίσω απ’ το τάλαντο της Ψαλτικής οφείλει να κρύβεται ένας πιστός χαρακτήρας. Έλεγε ένας παλαιός παπάς πως "από τον τρόπο που ψάλλει ένας ιεροψάλτης, αν είναι δηλαδή καρδιακός ή επιφανειακός, φαίνεται πόσο αγώνα πνευματικό κάνει".
Η βυζαντινή μουσική αποτελεί ένα χρήσιμο πνευματικά εργαλεία στον ευαγγελισμό του κόσμου, οπότε είναι αξιέπαινη η συγκεκριμένη δράση του ναού της Ευαγγελίστριας Ηγουμενίτσας.