Αθλητές, που διακρίθηκαν, βράβευσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας

Αθλητές, που διακρίθηκαν το 2019, και δεν ήταν λίγοι, γεγονός που φανερώνει την καλή δουλειά, που γίνεται στο σωματείο, βράβευσε κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας.
Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Ναυταθλητικός όμιλος Ηγουμενίτσας παράγει αποτελέσματα, στηριζόμενος στο φιλότιμο των διοικούντων, στην εμπειρία του προπονητικού τιμ, στο ζήλο  των παιδιών και στην οικονομική ενίσχυση από γονείς και χορηγούς.

Βραβεύτηκε και ο πολιτικός μηχανικός Σπύρος Δημητρίου, επί πολλά χρόνια πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας και από τα ιδρυτικά στελέχη του.

Μιλώντας στην εκδήλωσε ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας Σπύρος Κούρτης αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Η "ψυχή" του Ομίλου, ο προπονητής Κων/νος Κιτσάτης, που βρίσκεται εδω΄και 25 χρόνια σ' αυτόν, από το 1995, που ιδρύθηκε και συντέλεσε στην ανάδειξη της Αλεξάνδρας Τσιάβου, η οποία απέσπασε ολυμπιακό μετάλλιο, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι "ξεκινήσαμε την προσπάθεια να φτιάξουμε τον όμιλο με τη βοήθεια του Δήμου Ηγουμενίτσας, ο οποίος μας παραχώρησε μια έκταση 5,5 στρεμμάτων. Φτιάξαμε μια “παράγκα”, η οποία στην πορεία εξελίχθηκε σε ολόκληρο ναυταθλητικό κέντρο. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν τρία κτήρια. Διαθέτουμε γυμναστήρια, λεμβαρχία και σιγά σιγά προσπαθούμε να τελειώσουμε και το κωπηλατήριό μας.Το παλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αυτή είναι με λίγα λόγια η 24ετή ιστορία μας, με πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά και με πολλές χαρές».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Θεσπρωτίας της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης αντίστοιχα, ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Μπραΐμη, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, ο αντιδήμαρχος  Ηγουμενίτσας Μιχάλης Γκίκας, η πρόεδρος του ΟΛΗΓ Ρεγγίνα Δηλαβέρη, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗΓ Αθανάσιος Πορφύρης κ. ά.