Τοπική πολιτική επικαιρότητα

Η 29χρονη νηπιαγωγός με καταγωγή από την Κοκκινιά Φιλιατών και μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Σταματία Δάλλα, που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, θα είναι η τέταρτη υποψήφια (δεύτερη γυναίκα) του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Θεσπρωτία.  
***
Ανακοίνωσε  την υποψηφιότητά  μου   με το ψηφοδέλτιο  του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία,  για το νομό Θεσπρωτίας  στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο γιατρός Κώστας Κοτζαπαναγιώτου. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, "δηλώνω παρών, ενώνοντας τις δυνάμεις μου με τους άλλους τρείς  συνυποψηφίους και τους προοδευτικούς
πολίτες του νομού Θεσπρωτίας. Προοδευτικούς πολίτες κάθε γενιάς  και  ενδεχομένως  από διαφορετικές  πολιτικές  καταγωγές ή  κομματικές διαδρομές.  Ήταν ανάγκη σήμερα  να δημιουργηθεί ένα νέο κοινωνικό ρεύμα, όπως αυτά που πρωταγωνίστησαν στις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές στη διαδρομή της ιστορίας μας.  Ο δημοκρατικός κόσμος  και η αριστερά αποτέλεσαν πάντοτε την κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία,  η οποία άλλαξε το πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας.  Όφειλε να  ξανασυμβεί  τώρα.  Με όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε".