Τοπική πολιτική επικαιρότητα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νίκος Αθανασίου, στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, ανέφερε τις προτάσεις του συνδυασμού για την πόλης της Παραμυθιάς.  Καθώς, και το όραμα του για τις κοινότητες του δήμου Σουλίου. 
***
Στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Ηγουμενίτσα, την Παρασκευή 25 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Λώλος, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι "εργαστήκαμε σκληρά και δώσαμε λύσεις. Συγκρουστήκαμε με τα κακώς κείμενα και πήραμε δύσκολες αποφάσεις, χωρίς να υπολογίσουμε πολιτικό κόστος. Στις «φωνές» λοιπόν, που μηδενίζουν την αλήθεια των λόγων μας, εμείς αντιπαραθέτουμε την αλήθεια των έργων μας" .
***
Στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Ηγουμενίτσα, την Παρασκευή 25 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γόγολος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων πως "πιστεύω, ότι μαζί θα πορευτούμε στην επόμενη μέρα. Σ' ένα Δήμο με ανοικτές πόρτες για όλους. Με ένα Δήμαρχο κοντά στο δημότη και στα προβλήματά του. Δεν υιοθετώ  τη φράση « τα παράπονά σας στο Δήμαρχο»  αλλά υποστηρίζω, πως  ο Δήμαρχος  πρέπει να μπαίνει μπροστά για την επίλυση των προβλημάτων".  
***


Η κεντρική εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Νικόλα Κάτσιου, με την οποία έκλεισε ο ο προεκλογικός του κύκλος,  πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019 στην Παραμυθιά. Ο κ. Κάτσιος  ξεκίνησε την ομιλία του ζητώντας από τους συνδημότες του μια ξεκάθαρη νίκη από την πρώτη Κυριακή, ενώ στη συνέχεια απευθύνοντας κάλεσμα ενότητας προς όλους πολίτες του δήμου ανέφερε ότι: «Αφουγκραζόμενος τις προτεραιότητες του τόπου και τις ανάγκες των πολιτών, είμαι έτοιμος να δώσω λύσεις χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς εξαιρέσεις για όλους τους συνδημότες μας για να πάμε ενωμένοι, όλοι μαζί το δήμο Σουλίου μπροστά».
***
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης "Ορίζοντες Ηπείρου - Περήφανοι Ξανά",  συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της ΠΕ Θεσπρωτίας, συνεργάτες και φίλους επισκέφθηκε την Ηγουμενίτσα, το απόγευμα της Παρασκευής στην αυλαία της προεκλογικής του εκστρατείας. Εκτός από τους πολίτες, που συνάντησαν στους δρόμους της πόλης, επισκέφθηκαν και τα προεκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων Γιάννη Λώλου, Γιάννη Γόγολου και Θωμά Δημητρίου και τους ευχθήθηκαν καλή επιτυχία.