Τοπική πολιτική επικαιρότητα


Ο Παραμυθιώτης πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Επιμελητηρίων Ηπείρου Αλέξανδρος Πάσχος θα είναι, μαζί με το Σπύρο Μπότο, τη Μαρία Σαμίου και ένα ακόμη άτομο, υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία. 
***
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου ΣπύροςΡιζόπουλος,  την  Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, επισκέφθηκε το δημαρχείο Σουλίου Θεσπρωτίας και είχε συνάντηση με τη δήμαρχο Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση. Η κ. Μπραΐμη δήλωσε, μεταξύ άλλων, σχετικά: "Έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα, τις ιδιαιτερότητες του δήμου μας, τις δυνατότητες ανάπτυξης, που έχει. Θεωρούμε εμείς εδώ στο δήμο Σουλίου, ο οποίος μπορεί να είναι μικρός τόπος αλλά Μέγας με ιδιαίτερα άτομα και φοβερές προσωπικότητες, ότι όλοι είμαστε χρήσιμοι από οποιαδήποτε θέση. Γι’ αυτό να ευχηθώ ότι καλύτερο προς όφελος της Ηπείρου».

***
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νίκος Κάτσιος μίλησε στην ΕΡΑ Ιωαννίνων και στη Βάσω Γκόρου για το όραμά του όσον αφορά την ανάπτυξη της περιοχής. Εξήγησε ότι πρέπει να γίνουν πολυεπίπεδες παρεμβάσεις.
***
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς, συλλόγους και υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και των τρόπων συνεργασίας, συναντήθηκε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου με το ΔΣ του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου "Σούλι" Παραμυθιάς και πιο συγκεκριμένα με την πρόεδρο Ντούμα Έρρικα και τα μέλη Ευαγγέλου Παναγιώτη, Γιαννάκη Ιωάννη και Μάνο Θεόδωρο.