Παραλειπόμενα από την προσχώρηση Θεσπρωτών στην κίνηση Ριζόπουλου

Εξελίξεις υπάρχουν στο νομό Θεσπρωτίας, όσον αφορά τη στήριξη της κίνησης του Σπύρου Ριζόπουλου για την Περιφέρεια Ηπείρου.
**** 
Ανακοινώθηκαν 220 ονόματα, από τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου, που υπογράφουν τη διακήρυξη αρχών του υποψήφιου Περιφερειάρχη, που κατέρχεται, όπως δηλώνει, ως ανεξάρτητος.
*** 
Από τη Θεσπρωτία 26 άτομα υπογράφουν αυτή τη διακήρυξη. Δεν θεωρείται αρκετά μεγάλος ο αριθμός, ενώ η πλειοψηφία τους προέρχεται από τα Γιάννινα.  Είναι φυσικό, αφού και ο μεγαλύτερος νομός της Ηπείρου είναι και από εκεί κατάγεται ο κ. Ριζόπουλος. 
*** 
Εκτός από τον πρώην Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Θωμά Πάντο, που είχε ανακοινωθεί πριν μερικές ημέρες η στήριξή του στον κ. Ριζόπουλο, τη διακήρυξη συνυπογράφουν και ο μέχρι πρότινος και πλέον ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Δημάκος, καθώς και ο πρώην αντινομάρχης και παλαιότερα κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. Θωμάς Δήμας.  
***
Ο παιδίατρος κ. Δημάκος μόλις προχθές ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το  συνδυασμό του κ. Καχριμάνη και,  πριν "αλέκτωρ φωνήσει τρις", το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στους υπογράφοντες τη διακήρυξη Ριζόπουλου. 
***
Tην ίδια στιγμή, ο νεαρός επιχειρηματίας από την Κεστρίνη Μηνάς Γκίκας του Διονυσίου, που ανήκει στο χώρο της Ν. Δ., δηλώνει ότι η συμπερίληψη ατόμου με το όνομα Μηνάς Γκίκας (αγρότης) σε όσους υπέγραψαν τη διακήρυξη δεν αφορά στον ίδιο, αλλά πρόκειται για συνωνυμία. 
Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ