36χρονη αγνοούμενη, ξεκίνησε για την Παραμυθιά, αλλά βρέθηκε νεκρή σε βυθό του Αμβρακικού!

36χρονη αγνοούμενη, αντί για την Παραμυθιά, όπου προορίζονταν από το Λουτράκι, που διέμενε, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή από  βυθό του Αμβρακικού! Ειδικότερα στο βυθό του Αμβρακικού στην Αμφιλοχία,  στο 3ο χλμ Αμφιλοχία – Βόνιτσα, στον Άη Γιώργη, βρέθηκε  η 36χρονη, γυναίκα, η οποία αναζητούνταν από Δευτέρα του
Πάσχα. Την άτυχη 36χρονη εντόπισε μοτοσικλετιστής ο οποίος είδε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα και ειδοποίησε την Αστυνομία.Τα ίχνη της 36χρονης χάθηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα, από το Λουτράκι όπου διέμενε. Επρόκειτο να ταξιδέψει στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούταν σε σπίτι συγγενικών της προσώπων. Την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης της σορού, περιμένουν Λιμενικό και Αστυνομία, προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για την υπόθεση.
Το ιστορικό
Ειδικότερα, οδηγός δίκυκλης μηχανής, ο οποίος κατευθυνόταν από την Αμφιλοχία προς τη Βόνιτσα, εντόπισε στο ύψος του δεύτερου χιλιομέτρου της εθνικής οδού μία πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αμέσως μετά το Λιμενικό ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. Δύτης, ο οποίος βούτηξε στον Αμβρακικό κόλπο, βρήκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε η σορός μίας γυναίκας. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι προσπάθειες για την ανέλκυση του αυτοκινήτου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα. Στο μεταξύ, με βάση τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αλλά και στοιχεία που βρέθηκαν μέσα σε αυτό, ειδοποιήθηκαν συγγενείς γυναίκας η οποία αγνοούνταν εδώ και περίπου 15 ημέρες, ώστε να ταυτοποιηθεί η σορός.