Οι προκλήσεις έχουν και τα όριά τους: Το "Τσάμικο" κόμμα ζητάει τη σύσταση ειδικής επιτροπής!!!

Στο αλβανικό κοινοβούλιο για να διερευνήσει υποτίθεται τις ανύπαρκτες σφαγές σε βάρος των Μουσουλμανοτσάμηδων της Θεσπρωτίας!!!
  • Να πάρουν επίσημη θέση κατά των " Τσάμηδων" όσοι  ελληνικοί φορείς στην Αλβανία δεν το έχουν κάνει ακόμη...
Οι προκλήσεις έχουν και τα όριά τους, που τα ξεπέρασε το αποκαλούμενο "Τσάμικο" κόμμα στην Αλβανία, που ζητάει τη σύσταση ειδικής επιτροπής στο αλβανικό Κοινοβούλιο, γιατί νομίζετε; Για να διερευνήσει υποτίθεται τις ανύπαρκτες σφαγές σε βάρος των Μουσουλμανοτσάμηδων της Θεσπρωτίας. Το κόμμα Δικαιοσύνης Ενσωμάτωσης και Ενότητας PDIU, κατέθεσε αίτημα στο αλβανικό Κοινοβούλιο για τη δημιουργία μιας ειδικής επιτροπής, που, όπως
εντελώς ανιστόρητα σημειώνεται,  " θα αναδείξει «τα γεγονότα και τις συνθήκες της σφαγής, που πραγματοποιήθηκε στους Αλβανοτσάμηδες κατά το 1944″. Βέβαια τα εξοργιστικά εγκλήματα των Μουσουλμανοτσάμηδων στη Θεσπρωτία δεν λησμονήθηκαν και είναι πέρα κάθε λογικής και ιστορικής πραγματικότητας οι θύτες να προβάλλονται ως θύματα. Θύματα και μάλιστα τραγικά ήταν οι Χριστιανοί της Θεσπρωτίας και θύτες οι Μουσουλμανοτσάμηδες, που γι' αυτό το λόγο αναγκάστηκαν, μετά την Κατοχή, να εγκαταλείψουν τα ελληνικά εδάφη. Να σημειωθεί ότι  ή Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που είναι ελληνικός κομματικός σχηματισμός και έχει έναν βουλευτή στο Αλβανικό Κοινοβούλιο, τον πρόεδρό της Βαγγέλη Ντούλε,  έχει καταδικάσει ξεκάθαρα τους "Τσάμηδες" και άνοιξε μέτωπο εναντίον τους. Το ίδιο και η "ΟΜΟΝΟΙΑ" με τον πρόεδρό της Λεωνίδα Παππά.  Oι περιστάσεις απαιτούν και πολλοί ομογενείς το ζητούν, και οι άλλοι ελληνικοί φορείς στην Αλβανία, όπως το κόμμα "ΜΕGA" , να πάρουν επίσημη θέση κατά της αχαλίνωτης προκλητικότητας των "Τσάμηδων".