Τα δύο ελληνικά κόμματα της Αλβανίας βρίσκονται σε συζητήσεις για συνένωση...

Τι ανέφερε ο πρόεδρος της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" Λεωνίδας Παππάς...
Τα δύο ελληνικά κόμματα της Αλβανίας βρίσκονται σε συζητήσεις για συνένωση. Ο πρόεδρος της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ" Λεωνίδας Παππάς, ανέφερε σχετικά κατά την ομιλία του στην 26 επέτειο ίδρυσης της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ". "Βρισκόμαστε ήδη σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για την ένωση των δύο πολιτικών κομμάτων (ΚΕΑΔ και ΕΕΜΜ-MEGA), αλλά και προβεβλημένων στελεχών που έχουν αποστασιοποιηθεί
από τα κοινά, με στόχο την
ενεργοποίηση του βέλτιστου δυναμικού για την καλύτερη πολιτική εκπροσώπηση μας. Χρησιμοποίησα τον πρώτο πληθυντικό όχι για να συμπεριλάβω αυτούς που ηγούνται των πολιτικών μας σχημάτων αλλά τον κάθε συμπατριώτη μας.   Για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό αυτή η εκλογική μάχη δεν θα είναι πολιτική αλλά εθνική. Σε έναν τέτοιο αγώνα δεν δικαιολογείται κανείς να είναι αδιάφορος ή θεατής. Είναι ένας αγώνας για το σπίτι μας, το χωριό μας, τις περιουσίες μας. Ένας αγώνας για τα δίκαια του Ελληνισμού στην Αλβανία. Είναι ένας αγώνας που δεν μπορεί να λείπει κανείς".
Χρησιμοποίησα τον πρώτο πληθυντικό όχι για να συμπεριλάβω αυτούς που ηγούνται των πολιτικών μας σχημάτων αλλά τον κάθε συμπατριώτη μας.   Για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό αυτή η εκλογική μάχη δεν θα είναι πολιτική αλλά εθνική. Σε έναν τέτοιο αγώνα δεν δικαιολογείται κανείς να είναι αδιάφορος ή θεατής. Είναι ένας αγώνας για το σπίτι μας, το χωριό μας, τις περιουσίες μας. Ένας αγώνας για τα δίκαια του Ελληνισμού στην Αλβανία. Είναι ένας αγώνας που δεν μπορεί να λείπει κανείς.