Με 243.360 ευρώ ενισχύεται το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο του δήμου Ηγουμενίτσας...

 Και στην κοσμοπολίτικη Πάργα κοινωνικό παντοπωλείο...
 Η συνέχιση της λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Ηγουμενίτσας, εξασφαλίζεται με την οικονομική ενίσχυση των 243.360,00 €, μέσω δημόσιας δαπάνης. Το κοινωνικό παντοπωλείο καλύπτει ανάγκες τουλάχιστον 160 ωφελούμενων σε σταθερή και τακτική βάση, παρέχοντας τρόφιμα, είδη παντοπωλείου,
οπωρολαχανικά, είδη ατομικής υγιεινής, υπόδησης, ένδυσης κλπ. Το κοινωνικό φαρμακείο, το οποίο  καλύπτει σε τακτική ή έκτακτη βάση τις ανάγκες σε φάρμακα, υγειονομικού υλικού και παραφαρμακευτικά προϊόντα τουλάχιστον 100 ατόμων.  Η δομή στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου το οποίο είναι προσβάσιμο.
***
Εξάλλου από την 1η Ιουλίου 2017 μέχρι την 31η Αυγούστου 2020 θα λειτουργήσει, με συνολική δημόσια δαπάνη 117.000 ευρώ, κοινωνικό παντοπωλείο στο Δήμο Πάργας, που  θα διανέμει, σε τακτική βάση, σε  άτομα που το έχουν ανάγκη: Τρόφιμα και είδη παντοπωλείου συσκευασμένα, είδη ατομικήςυγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα. Είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λπ. καινούρια ή «δεύτερο χέρι. Είδη ψυχαγωγίας όπως βιβλία, cd - dvd, για την κάλυψη αναγκών μάθησης και πολιτισμού.