Συγκλονιστική κραυγή αποδοκιμασίας του γνωστού Αλβανού δημοσιογράφου Τελνίς Σκούκι εναντίον των Μουσουλμάνων τρομοκρατών!

Συγκλονιστική είναι η κραυγή αποδοκιμασίας του γνωστού Αλβανού δημοσιογράφου Τελνίς Σκούκι εναντίον των Μουσουλμάνων τρομοκρατών! Γράφει μεταξύ άλλων: "Όσοι σκοτώνουν μαζικά με εκρηκτικά, όσοι ανατινάζονται σαν αεριωθούμενα αεροπλάνα, όσοι ανοίγουν πυρ στη μέση του πλήθους, δεν είναι τίποτε άλλο παρά δειλοί. Τα θύματα και οι τραυματίες στη Νίκαια της Γαλλίας, έγιναν θύματα, γιατί δεν υπήρξαν
δειλοί, επειδή αρνήθηκαν να συμπεριφέρονται σαν τους δολοφόνους, επειδή αρνήθηκαν να ντύνονται σαν τους δολοφόνους,  επειδή αρνήθηκαν να ζήσουν σαν τους δολοφόνους. Οι δολοφόνοι θέλουν τα παιδιά μας να εκπαιδεύονται σαν κι αυτούς. Θέλουν οι γυναίκες μας να ζήσουν σαν κι αυτούς. Θέλουν να γεμίσουν τα κεφάλια μας με τις δικές του ιδέες. Θέλουν να μας κάνουν να προσευχόμαστε σαν κι αυτούς. Θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε στη δική τους πίστη. Δεν θέλουν να έχουμε σεβασμό για τη ζωή μας, όπως δεν έχουν αυτοί. Θέλουν να μας κάνουν να υποβιβάσουμε τον εαυτό μας στο επίπεδό τους. Θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία που σκοτώνει. Αλλά δεν ξέρουν ότι το Ισλάμ δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτούς. Είναι απλά ανίδεοι, άπιστοι, ναι άπιστοι, αγράμματοι, αναλφάβητοι,, πρωτόγονοι δολοφόνοι, οι οποίοι δεν έχουν κανένα σεβασμό για τη ζωή των άλλων".