Αγνωνία για τον 4χρονο Κων/νο από την Παραμυθιά, αφού καθυστερεί η ειδοποίηση για νοσηλεία σε εξειδικευμένο Κέντρο στην Αμερική!

Ενώ ο κόσμος έχει ανταποκριθεί και ανταποκρίνεται συνεχώς στην έκκληση για βοήθεια του 4χρονου Κωνσταντίνου από την Παραμυθιά, που πάσχει από νευροβλάστωμα, και συγκεντρώνονται τα απαραίτητα χρήματα για νοσηλεία του στην Αμερική, μια άλλη αγωνία ήρθε να προστεθεί στην περιπέτεια του μικρού.  Ενώ είναι κρίσιμη η κατάσταση του Κων/νου, καθυστερεί, όπως πληροφορηθήκαμε, η ειδοποίηση από το Κέντρο στην Αμερική, παρότι έχει σταλεί πλήρης ο ιατρικός φάκελός του,
λόγω έλλειψης, πιθανώς, θέσεων. Μάλιστα κάποιοι κάνουν έκκληση προς το υπουργείο να διαμεσολαβήσει, ώστε ο μικρός Κων/νος να νοσηλευτεί το ταχύτερο δυνατό στην Αμερική, γιατί κάθε ημέρα, που περνάει, επιδεινώνεται η κατάστασή του, καθώς ο οργανισμός του δεν αντιδρά θετικά στις θεραπείες, που του χορηγούνται στην Ελλάδα. Οι απλοί άνθρωποι, αλλά και διάφοροι φορείς και σωματεία  κάνουν διαρκώς το συνειδησιακό χρέος τους απέναντι στο μικρό Κων/νο, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την παλληκαρίσια μάχη ζωής, που δίνει. Ωστόσο, αυτό, που απαιτείται, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η άμεση μετάβασή του και νοσηλεία του στην Αμερική.