Συγκλονιστική η ανταπόκριση του κόσμου για τον 4χρονου Κωνσταντίνο, που χρειάζεται να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Σικάγου!

Μεγάλη και συγκλονιστική είναι η ανταπόκριση του κόσμου για την περιπέτεια υγείας του 4χρονου Κωνσταντίνου από την Παραμυθιά, που πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με αρχικό όγκο στο αριστερό επινεφρίδιο, καθώς και από μεταστάσεις στα οστά και στον μυελό και χρειάζεται να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Σικάγου! Κάτι, που αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά δεν
χάθηκε, αλλά όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, κάνει θριαμβευτικά την εμφάνισή της. Μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν αρκετά χρήματα, υπάρχει άμεση ανάγκη και για άλλα, προκειμένου ο μικρός να βοηθηθεί.  Μόνη του ελπίδα είναι να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σικάγου (University of Chicago Corner Children’s Hospital), που έλαβε γνώση και μπορεί να αναλάβει τη σοβαρή περίπτωσή του καθώς φημίζεται για παιδιατρικά ζητήματα τέτοιας βαρύτητας. Ωστόσο τα έξοδα νοσηλείας είναι πάρα πολύ υψηλά και το συγκεκριμένο πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν συνδέεται με κανέναν ασφαλιστικό φορέα. Απαιτούνται τουλάχιστον 250.000 δολάρια και τα νοσήλια μπορεί να φτάσουν ακόμα ψηλότερα. Οι γονείς του Κωνσταντίνου έχουν ανοίξει τον λογαριασμό 119-00-2310030090 με ΙΒΑΝ GR07 0140 1190 1190 0231 0030 090 στην Alpha Bank, τον οποίο έχει εγκρίνει το υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη σωτηρία του παιδιού. Και ο κόσμος, ο απλός κόσμος, παρά τα οικονομικά προβλήματα, δεν μένει αδιάφορος. Δίνει από το υστέρημά του, για να χαμογελάσει η ζωή στο παιδάκι αυτό. Και το αξίζει, γιατί από τη στιγμή, που γεννήθηκε, μπήκε στη θλίψη της αρρώστειας.