Τα Θεσπρωτικά και Ηπειρώτικα προϊόντα προωθούνται στην ελληνική και στην ξένη αγορά!

Σημαντικό βήμα για την εξωστρέφεια των προϊόντων τους έκαναν Ηπειρώτικες επιχειρήσεις, που συμμετείχαν στην  3η FOOD EXPO στην Αθήνα.
Ένας πολύ μεγάλος αριθμός από τους επισκέπτες της FOOD- EXPO επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, ενημερώθηκε, αλλά και γεύτηκε τα προϊόντα των επιχειρήσεων που εκπροσωπήθηκαν σε αυτό. Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο που προέκυψε από την Έκθεση, είναι ο
μεγάλος αριθμός συναντήσεων που είχαν οι  Ηπειρώτες εκθέτες με   Έλληνες και ξένους αγοραστές  και την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών, το ακριβές αντίκρισμα των οποίων θα διαφανεί στην πορεία. Ιδιαίτερα θετικά, για την προβολή των Hπειρωτικών προϊόντων λειτούργησε  εκδήλωση που διοργανώθηκε την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης με τη βοήθεια της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Οι επιχειρήσεις της Ηπείρου, που προβλήθηκαν μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας  ήταν οι εξής: Βίκος- Νερά, Μπάφας-Γαλακτοκομικά, Τάτσης-Γαλακτοκομικά, Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, Καράλης Α.Ε, Ελιές Άρτας, Λουκάνικα Μετσοβίτα, Μπακλαβαδάκια Κολιονάσιος, Αρωματικά Φυτά και βότανα Verum Herb, Ovo Fresco, Kρασιά Ζοίνος, Γιαννιώτισα –Ζυμαρικά, Μονολίθι Ζυμαρικά, Χάρμα- Μπαχαρικά, Πανδώρα Γαία-Γλυκά, To μέλι σας- Μέλι.