Στα ιστορικά πηγάδια του Σουλίου αντάμωσαν με νοσταλγία οι Σουλιώτες!

Και τιμήθηκαν (διαβάστε όλα τα ονόματα) οι απόγονοι των ηρώων, που διακρίνονται στα γράμματα... Καθώς και 15χρονη Σουλιώτισσα ποιήτρια...
Στα ιστορικά πηγάδια του Σουλίου αντάμωσαν με νοσταλγία οι Σουλιώτες... Πέρα από το ότι ευχαριστήθηκαν το γλέντι, τους δόθηκε η δυνατότητα να πουν τα χαμπέρια τους και να ανταλλάξουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους υπό το... βλέμμα των ηρωικών προγόνων τους. Χαρά και συγκίνηση, ήταν τα δύο στοιχεία, που κυριάρχησαν στην ατμόσφαιρα της
εκδήλωσης. Στο φετινό αντάμωμα των Σουλιωτών, εκπρόσωπος της Αδελφότητας «Το Ηρωϊκό Σούλι» βράβευσε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες  που έδωσαν πέρυσι με επιτυχία τις πανελλαδικές εξετάσεις και ήδη φοιτούν σε κάποιο πανεπιστημιακό (ΑΕΙ) ή τεχνολογικό (ΑΤΕΙ) ίδρυμα της χώρας. Επίσης, απονεμήθηκε ξεχωριστός έπαινος στην 15χρονη Παναγιώτα Μπόλωση του Ηλία, μαθήτρια της Α’ τάξης Λυκείου Πάργας από τους Κουκουλιούς, η οποία πήρε την πρώτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό ποίησης, με το ποίημα «Το μέλλον στο φλιτζάνι». Οι φοιτητές και φοιτήτριες, που βραβεύτηκαν είναι:
* Φωτίου Κωνσταντίνος του Φώτη με καταγωγή από τον Αυλότοπο (Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων)
* Μπάλλα Βασιλική του Παναγιώτη με καταγωγή από τον Αυλότοπο (Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας- Φλώρινα).
* Παππά Ζωή του Ευθυμίου με καταγωγή από Κουκουλιούς (Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Θεσσαλονικης).
* Μπόλωση Χριστίνα του Ιωάννη με καταγωγή από τους Κουκουλιούς (Λογιστική ΤΕΙ Ηπείρου- Πρέβεζα).
* Μπόλωση Νικολέτα του Παναγιώτη με καταγωγή από τους Κουκουλιούς (Χρηματοπιστωτικό & Ελεγκτικής ΤΕΙ Ηπείρου- Πρέβεζα).
* Νίκου Νικόλαος του Γεωργίου με καταγωγή από το Τσαγγάρι (Λογιστικής ΤΕΙ Θεσσαλονίκης).
* Παππάς Ευάγγελος του Αλεξάνδρου με καταγωγή από Κουκουλιούς (Λογιστικής ΤΕΙ Πάτρας).
* Γκοντίνου Μαρία του Βασιλείου (ΤΕΙ Λογιστικής Ηπείρου).
Στην ίδια εκδήλωση, βραβεύτηκαν επίσης Σουλιώτες, που διακρίθηκαν σε άλλους τομείς, όπως στον πολιτισμό, τον αθλητισμό κλπ.