Οι Τούρκοι έχουν πέσει σαν τα κοράκια για φτηνές αγορές στην Ελλάδα!

Μεταξύ άλλων θέλουν να αγοράσουν μαρίνες στην Ήπειρο, τη Λευκάδα, την Κέρκυρα και την Πελοπόννησο! Η κρίση είναι χρυσή ευκαιρία, λένε! 
Οι Τούρκοι έχουν πέσει σαν τα κοράκια για φτηνές αγορές στην Ελλάδα. Θεωρούν ότι κάθε κρίση είναι μια ευκαιρία και προσπαθούν να πάρουν αντί πινακίου φακής ό,τι μπορούν!  Μεταξύ άλλων ενδιαφέρονται και για μαρίνες. Ισχυροί επιχειρηματίες στη γειτονική χώρα βολιδοσκοπούν μαρίνες στα παράλια της Ηπείρου. Την ίδια στιγμή τέσσερις μαρίνες στην Ελλάδα προτίθεται να διεκδικήσει ο όμιλος Dogus Holding AS από την Τουρκία, ένας από τους τρεις μεγαλύτερους που δραστηριοποιούνται στους τομείς των τραπεζών, των κατασκευών και του τουρισμού.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, ο Χουσνού Ακάν, στην εφημερίδα «Μιλιέτ», αναμένεται να επενδυθούν 20 εκατ. ευρώ για την αγορά μαρινών στην Κέρκυρα, στη Λευκάδα και την Πελοπόννησο. Οι μαρίνες που σκοπεύει να αγοράσει έχουν χωρητικότητα 3.755 σκαφών, 50% μεγαλύτερη από τη χωρητικότητα που διαθέτουν συνολικά οι μαρίνες που σήμερα διαθέτει στην Τουρκία.