Mόδα στην επαρχία οι διαρρήξεις αυτοκινήτων!

Οι κλέφτες ψάχνουν για χρήματα και μικροαντικείμενα... Μόνο στα Γιάννινα ένα ζευγάρι διέρρηξε 21 αυτοκίνητα μέσα σε μια εβδομάδα!
Μόδα έχουν γίνει στην επαρχία οι διαρρήξεις αυτοκινήτων. Οι κλέφτες ψάχνουν για χρήματα και μικροαντικείμενα. Δεν κλέβουν τα αυτοκίνητα, αλλά ό,τι υπάρχει μέσα σε αυτά. Μόνο στα Γιάννινα ένα ζευγάρι διέρρηξε 21 αυτοκίνητα.  Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας συνελήφθησαν δύο Έλληνες
(ένας άνδρας και μίας γυναίκα), ηλικίας 30 και 33 ετών,   οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες 21 διαρρήξεων και κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα  στην πόλη των Ιωαννίνων, καθώς και μίας  κλοπής αυτοκινήτου. Εξακριβώθηκε ότι οι παραπάνω , κατά το χρονικό διάστημα από 20-12-2011 έως 27-12-2011,  δρώντας από κοινού σε διαφορετικές περιοχές των Ιωαννίνων, διέρρηξαν είκοσι ένα οχήματα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν  ηχητικά συστήματα,  χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες το βράδυ της 27-12-2011 αφαίρεσαν από το χώρο στάθμευσης οχημάτων του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων  ένα  (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στην κατοχή του 30χρονου συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους επτά (7)  εκατοστών.