Απάντηση σ' αυτούς που παίζουν παιχνίδια και βγαίνουν και από πάνω!!!

Γιατί αποσύρουμε αναρτήσεις... H καλοσύνη εκλαμβάνεται ως αδυναμία... Ανεβήκαμε 510% σε αναγνώστες τον τελευταίο μήνα!!!

Κάποιοι παίζουν παιχνίδια. Είτε δημοσιογράφοι είναι, είτε πολιτικοί. Και αποδεικνύονται... Ας μην το γράψουμε τι αποδεικνύονται. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει... Αλλά αυτό αφορά τους ίδιους, εμείς δεν παραδίδουμε μαθήματα συμπεριφοράς... Αν αποσύρουμε κείμενα που αναρτούμε δεν το κάνουμε ούτε γιατί φοβόμαστε τις απειλές για αγωγές, ούτε γιατί δεν λέμε την αλήθεια. Εμείς είμαστε επώνυμοι κι έχουμε το θάρρος της γνώμης μας. Και ενεργούμε με βάση την ελεύθερη σκέψη μας. Και κάθε φορά, διεκδικούμε,
αυτά που δικαιούμαστε. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις σεβόμαστε το πρόβλημα, που δημιουργούμε, στους ανθρώπους, που αναφερόμαστε, ή εκτιμούμε τους ανθρώπους,  που διαμεσολαβούν, και κάνουμε πίσω. Όχι από αδυναμία, αλλά λόγω συνείδησης. Έστω και αν οι δήθεν θιγόμενοι, βγαίνουν μετά και υποστηρίζουν ότι τα μαζέψαμε, γιατί λέγαμε ψέματα. Δεν συνηθίζουμε να ψευδόμαστε. Αυτό είναι πρακτική διάφορων τύπων, που το έχουν κάνει επιστήμη. Αν είμαστε ή όχι αξιόπιστοι οι αναγνώστες μπορούν να το αναγνωρίσουν. Πάντως τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας "ΑLEXA", αυτοί που μας αναζητούν στο διαδίκτυο ανέβηκαν κατά 510% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα!!!