Ξεχασμένοι απ' όλους οι Σουλιώτες!!!

Μόνο ένας γενικός γραμματέας υπουργείου στις εορτές για τους πρωτομάρτυρες της ελευθερίας Τζαβελλαίους, Μποτσαραίους κ.λπ.
Οι Σουλιώτες,δυστυχώς, είναι ξεχασμένοι. Ενώ σε άλλες επετείους (Γιάννινα, Μεσολόγγι κ.λπ.) πηγαίνουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υπουργοί, στις επετειακές εκδηλώσεις του Σουλίου το κράτος εκπροσωπήθηκε από το γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών κ.Λαμπρόπουλο! Και χωρίς καμία αναφορά από τα κεντρικά ΜΜΕ, ούτε καν από τα κρατικά κανάλια. Όχι, βέβαια, ότι οι ηρωικοί Σουλιώτες χρειάζονται τιμές, αλλά εμείς παραμελούμε το καθήκον μας προς τους πρωτομάρτυρες της ελευθερίας.
Χαιρετισμό απεύθυνε προς τους προσκυνητές ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Πιτούλης Θωμάς, ενώ τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο κ. Εργολάβος Σπύρος φιλόλογος-συγγραφέας. Κάτω από έναν υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό, πραγματοποιήθηκε η αναπαράσταση της ανατίναξης του Κουγκίου. Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στο Βουλευτήριο των Σουλιωτών με ομιλία της δημάρχου Σουλίου και έκλεισαν με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.