Απρόβλεπτα τα πράγματα με τους λαθρομετανάστες στην Ηγουμενίτσα

Σήμερα οι κάτοικοι του Γκραικοχωρίου και του Λαδοχωρίου κάνουν Λαϊκή Συνέλευση, προκειμένου να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισης της εκρηκτικής κατάστασης
Η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες οξύνεται στην Ηγουμενίτσα και δεν αποκλείεται να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις. Οι κάτοικοι εγείρονται και σήμερα, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου,  τα Τοπικά Συμβούλια Γραικοχωρίου και Λαδοχωρίου κάνουν  κοινή λαϊκή συνέλευση (18:30, στο ξενοδοχείο Angelica Pallas), για να αποφασίσουν "την κλιμάκωση του αγώνα μας και τον συντονισμό των ενεργειών μας, σχετικά με  την παρουσία και τα προβλήματα που δημιουργούν οι εκατοντάδες εξαθλιωμένοι αλλοδαποί που βρίσκονται στην περιοχή μας".
Η "Κάτοψη" είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου πριν λίγο καιρό: "Δεν πάει άλλο η κατάσταση στην Ηγουμενίτσα. Έχει φτάσει στο απροχώρητο, τόσο για τους μετανάστες, όσο και για τους πολίτες (μόνιμους και διερχόμενους). Τόσο οι λαθρομετανάστες όσο και οι πολίτες έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους από το επίσημο κράτος.Και όπως οδεύουν τα πράγματα, σε λίγο οι εξελίξεις θα είναι ανεξέλεγκτες στην Ηγουμενίτσα. Πολλοί εκτιμούν ότι θα θρηνήσουμε θύματα. ΓΙΑΤΙ, όμως, θα πρέπει να φθάσουμε σε αυτό το στάδιο και μετά να ενσκήψουν οι αρμόδιοι στο πρόβλημα, χύνοντας εκ των υστέρων κροκοδείλια δάκρυα...".